Jean Ziegler: Leszbosz, Európa szégyene és Wágner Csapó József:  "Röszke 2015: a bezárkózás" -sajtófotók bemutatása (XI.17.)"

les2

Járványügyi előírások - PostART

 

Kedves Kollegák! Kedves Partnerünk! Kedves Vendégeink!

Tisztelettel tájékoztatlak Titeket, hogy a mai naptól 2021. 11. 06.  - mindenkire vonatkozóan - újra kötelező a PostART épületében az orrot és szájat eltakaró maszk viselése! Kérem gondoskodjatok arról, hogy a hozzátok érkező vendégek, érdeklődők, tanítványok, partnerek betartsák kérésünket!

Alább küldöm a PostART oldalán is közzétett tájékoztatásunkat.

Köszönöm megértéseteket, bízom együttműködésetekben!

Köszönettel,

Selmeczi Ágnes

produkciós vezető

Mob.: +36 30 9000 394

E-mail: selmecziagnes@gmail.com

web: www.budaorsfesztival.hu

facebook.com/postartbudaors

 

FONTOS!

 

A hatályos kormányrendelet alapján az előreváltott illetve ülőhelyes nézőtérrel megrendezett kulturális rendezvényeinkre, előadásainkra védettségi igazolvány nélkül is szabad a belépés (pl. PostARTQuiz). A zenés-táncos rendezvényeinket csak magyar vagy uniós védettségi- és egy arcképes igazolvány (személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél) együttes bemutatásával vagy a védettséget igazoló telefonos applikációval látogathatják a 18 év felettiek.

Programjainkon, a kávézóban munkatársaink számára kötelező a maszk viselése. Ezúton kérjük a hozzánk érkezőket, hogy látogatóink és munkatársaink védelme érdekében viseljenek orrot és szájat eltakaró maszkot!

A rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak!

Bízunk benne, hogy mindannyian egészségesen átvészeljük ezt a nehéz időszakot! Kérjük ehhez együttműködéseteket, megértéseteket!

Köszönjük!