A birodalom nem adja fel

57088 home ForceStructurePrimerAz Egyesült Államok nem sokáig maradt tartózkodó. Egy hónappal az afganisztáni vereség után a birodalmi rend helyreállt. Erről tanúskodik az a pofon, amelyet Washington osztott ki Párizsnak.

Bővebben...

Amerikában a liberális hisztéria túlélte Trumpot

trhitDonald Trump elnökségének végével nem szűntek meg az elnökség végjátékát kísérő szélsőséges indulatok. Ellenfelei még most is életveszélyesnek állítják be az egykori ingatlanfejlesztőt, aki ellen folyamatosan mozgósítani kell. Olyannyira veszélyesnek tartják, hogy már közhelyessé vált összehasonlítani Adolf Hitlerrel még azok körében is, akik tudják, hogy a szó veszélyes fegyver. Az ilyen túlkapások nem véletlenek, pontos céljuk van. Mi az?

Bővebben...

Az aszociálisok társadalma

metrKözel két évvel a covid–19 világjárvány kezdete után egészségügyi szempontból nehéz lenne kiértékelni a különböző országok hatóságainak intézkedéseit.

Bővebben...

Elektronikus pórázon kell vezetni mindenkit!

leonardo kMelyik francia hivatalos jelentés tudna belelkesíteni egy észak-koreai szerkesztőt? A Szenátus elnökségének 2021. június 3-án benyújtott, „Egészségügyi válsághelyzetek és digitális eszközök” című dokumentum, úgy tűnik, megfelel ennek az igénynek.[i]

Bővebben...