Önkénteseket keresünk!

 

Már majdnem két éve jelenik meg a Le Monde diplomatique magyar kiadása. Kialakult az olvasói közösség, és a fordítói-szerkesztői csapat is összeállt. Ideje tehát továbblépnünk. Ráadásul a nagyvilág, különösen pedig a környező országok gyors átalakuláson mennek keresztül, új mozgalmak születnek, művészek, szociálisan érzékeny fiatalok és idősek sora kezdett szervezkedni. Egyre pontosabb kép kezd kialakulni a jövő társadalmáról. Ebbe a pezsgő életbe szeretnénk bekapcsolódni és rendszeresen hírt hozni minderről magyar olvasóinknak. Mivel támogatást csak elvétve tudtunk szerezni, ezért alapvetően önkénteseket keresünk.

Keresünk tehát fordítókat – különösen a környező országok nyelvein tudókat –, korrektorokat és szerkesztőket, illetve illusztrátorokat és fotósokat.

A jelentkezéseket az info@magyardiplo.hu e-mail címre várjuk.

Hozzászólások   

0 #7 Erdész Gyula 2016-02-12 07:18
Ez az egész felhívás teljességgel komolytalan. A megadott e-mail címről visszapattannak a levelek, a fórumba írt kommentekre nem kapok választ. Nem tudom, mit kellene még tennem, hogy ÖNKÉNTES munkára ajánlkozhassam. Röhej.
0 #6 Erdész Gyula 2016-01-22 11:37
Fotósként szeretnék segíteni, a jelentkezéshez megadott e-mail cím viszont nem működik. Kérem, keressenek az általam megadott címen.
0 #5 Timár Lénárd Ádám 2016-01-21 21:24
Tisztelt Szerkesztőség!
Szerettem volna jelentkezni Önökhöz, de gmailes címemre minden esetben hibabejelentés érkezett. Kérem keressenek a megadott címemen, hogy mit tegyek (önéletrajzomat így nem tudom elküldeni)
0 #4 Medveczki Gábor 2014-12-12 21:02
Orosz, német, eszperantó nyelven szívesen vállalok témafigyelő, szemléző munkát. A munkát önkéntes formában is tudom vállalni, de lehetőség esetén díjazás ellenében is dolgozom, mivel szabadfoglalkoz ású nyelvtanár vagyok, és emiatt fontos számomra a megélhetés biztosítása is.
0 #3 Jenő Laczkó 2014-12-12 20:23
Orosz nyelvű lapokból szemlézést vállalnék ésszerű határokon belül.
0 #2 Tóth M. Ildikó 2014-09-28 13:25
Tisztelt Szerkesztőség! Az önök lapja az egyik legszínvonalasa bb Magyarországon, nagyon szeretem. Szívesen segítenék önkéntesként szerkesztői és korrektori munkákban (jártasságom a kiadói vállalkozásombó l is adódik, de dolgoztam szerkesztőként is a médiában), viszont ismernem kellene a feltételeiket, pl. mennyi idő alatt kell elvégezni a munkát, és szükséges-e a folyamatos (napi 24 órás) elérhetőség. Köszönöm: Tóth M. Ildikó
0 #1 szerkesztő 2013-12-05 09:29
Tisztelt jelentkezők!

Nagyon örülünk jelentkezésükne k, köszönjük, de ha elérhetőséget nem adnak meg, nem tudunk önökkel kapcsolatba lépni!
Kérjük, hogy az info@magyardiplo.hu címre küldjék meg elérhetőségeike t!

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés