Jean Ziegler: Az Európa-erőd sáncai

Tudjuk, mi vár a menedékkérőkre a béke-Nobel-díjas Európai Unió külső határain, a görög szigetek „érkezési befogadó állomásain”? Leszbosz, Európa szégyene című új könyvében Jean Ziegler, az ENSZ Emberi Jogi Bizottságának tanácsadója előre megfontolt, intézményes erőszakkal, az emberi jogok szisztematikus megsértésével vádolja az EU-t. A megrázó kordokumentum sajtófotókkal illusztrált magyar kiadása itt is közvetlenül megrendelhető.

Amennyiben rendelés útján szerelné megvásárolni a könyvet, utaljon át 3800 Ft-ot (a könyv ára 2500,-Ft és a postaköltség 1300,-Ft) a Közép-Európai Fejlesztési Egyesület MagNetBanknál vezetett 16200106-11605434 számú számlájára, a közleménybe írja be: "Támogatás" a nevét és a címet, ahova postázhatjuk a könyvet. Postafordultával ide fogjuk elküldeni. A biztonság kedvéért küldjön egyúttal egy e-mailt az info@magyardiplo.hu címre amelyben szintén megadja nevét és a címét.

Ha a postaköltség mellőzésével személyes úton szeretné megvenni a könyvet, akkor írjon az info@magyardiplo.hu címre és megbeszéljük.


 PTI podcastban Antal Attilávan beszélget Piróth Attila a könyvről: https://polhist.hu/programok2/leszbosz-europa-szegyene-podcast/

Antal Attila recenziója az Új Egyenlőségen: https://ujegyenloseg.hu/az-europa-erod-kinzokamrai/

https://tett.merce.hu/2021/02/12/baratsagos-mint-egy-menekulttabor/

 

 zieg2