hu | fr | en | +
Accéder au menu
>
> Programajánló > 2024. január 9. 17:00

Dipló Filmklub online:

Még egy kört mindenkinek (Druk) (I.9.)

JPEG - 188.8 kio

2024. január 9., 17:00

Még egy kört mindenkinek (Druk), 2020.

Rendező: Thomas Vinterberg

Főszereplők: Thomas Bo Larsen, Lars Ranthe, Magnus Millang és Mads Mikkelsen

A film megtekinthető:

https://ok.ru/video/3495385565907 szinkronizált, viszont bizonyos részek csak franciául vannak

https://ok.ru/video/2009672649252 feliratos

A pár éve bemutatott film, amelyet szerzője eredetileg színpadra szánt, négy dán középiskolai tanár érdekes kísérletbe fog. Vállalt céljuk, hogy az alkohol esetleges hatásai között egy új felfedezésre hívják fel a figyelmet. Egy Skårderud nevű norvég pszichiáter elmélete alapján kezdik el tesztelni az ivás eddig rejtett jellemzőit, és eredményeiket a "Minden, amit tudni akartál a szeszről..." címen tudnánk talán a legvelősebben összefoglalni (Woody Allen szellemében). A kiváló színészek között szerepel a világhírű Mads Mikkelsen, aki itt egy különleges produkcióval is szolgál a film végén. A beszélgetést és a vitát Nagy Erzsébet nyugdíjas tanár és a PDSZ aktív tagja, szóvivője fogja moderálni.

Csatlakozni majd az alábbi linken lehet:

https://us06web.zoom.us/j/89118303274?pwd=kW8NTIxOAzwFx2BtwBL6jzGtZW8wzQ.1

(aki nem használta a zoomot az előző filmklub óta, valószínűleg frissítenie kell. Érdemes még előtte megpróbálni rácsatlakozni.)

Szeretnénk megkérni az érdeklődőket, hogy a filmmel kapcsolatos, a rendezőről, a szereplőkről és természetesen a filmben felvetett problémákról küldjétek el - az alábbi mail címre: info@magyardiplo.hu – már előzetesen a kérdéseiteket és gondolataitokat, hogy minél tartalmasabb beszélgetésre tudjunk felkészülni.

Mindenkinek jó filmnézést és kellemes beszélgetést kívánunk!

Nagy Erzsébet és Kovács Ilona

Megosztás