Adatkezelési nyilatkozat

A honlapon kizárólag a hírlevél küldéshez szükséges személyes adatokat kérjük be és kezeljük, melyeket szerverünkön addig tárolunk, amíg a rendszer üzemel és amig azok törlését a regisztrált tag nem kéri. A személyes adatok megadása önkéntes, de a hírlevél küldéshez szükséges! Személyes adatokat harmadik félnek - különös tekintettel a reklám levél küldő cégeknek nem továbbítunk. A megadott adatokat nem kapcsoljuk össze más adatbázisokkal.  Az adatok védve vannak a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, véletlen megsemmisülés és sérülés ellen.

  1. A személyes adatok kezelésének kizárólagos célja, a hírlevelek küldése.
  2. Az adatszolgáltató kérhet tájékoztatást a róla tárolt adatokról, kérheti i adatai módosítását vagy törlését az info@magyardiplo.hu  email címen.
  3. A tárolt személyes adatok:  - Név,  - e-mail cím,  - "HTML formátumú levelet kér vagy szövegest".
  4. További kezelt adatok: a rendszer adatokat gyüjt arról, hogy a hírlevelek mikor és kinek lettek elküldve, felhasználó melyik levelet nyitotta meg,és mikor. Ezek az információk a hírlevél szerkesztőket segitik a hatékony munkavégzésben.

Az adatkezeléssel kapcsolatos felügyeleti szerv, illetve jogorvoslati lehetőség: Nemzeti Adatvédelmi és Információszadság Hatóság.

 A program működéséhez a felhasználó gépén Csoki (cookie) -kat tárol. Ezek nem tartalmaznak bizalmas adatokat és ezekből nem állapítható meg a a felhasználónak az oldalon  végzett tevékyenysége, csak azt az információt hordozzák, hogy a felhasználó használja vagy korábba használta ezt az oldalt és engedlyezte vagy nem csokik tárolását.  A  2003. C. törvény és a vonatkozó EU irányelveknek  és a GDPR szabályoknak  megfelelően a program a felhasználótól - annek első látogatásakor - engedélyt kér a csokik használatára. Ha felhasználó az engedélyt nem adja meg, akkor a rendszert csak korlátozottan tudja használni.

Amennyiben a felhasználó az erre a célra szolgáló ikonok segitségével az oldalt megosztja közösségi oldalakon (facebbok, twitter, google+) akkor az adott közösségi oldalon látható lesz, hogy Ő osztotta meg ezt az oldalt és ezt az információt az adott közösségi oldal saját adatkezelési szabályzata szerint kezelheti. 

Amennyiben web oldalunkon más web helyekre mutató linkekre kattint, akkor átkerül az adott web oldalra, annak adatkezelési elveiről az adott oldalon tájékozódhat, azok adatkezelésével kapcsolatban a jelen oldal müködtetői felelőséget nem vállalnak.

 

Adatkezelő:

Morva Judit  info@magyardiplo.hu 

Adatfeldolgozók:

Fogler Tibor sw.fejlesztő  tibor.fogler@gmail.com .

web tárhely szolgáltató  https://www.monde-diplomatique.fr/ 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés